fbpx

Kiitos Vantaan kaupungin eläinlääkäripalveluille!

Vantaalaisena lemmikkieläinten omistajana en voi olla muuta kuin ilahtunut saamastani hyvästä palvelusta ja hoidosta lemmikkikissalleni Vantaan kaupungin eläinlääkäriasemalla myöhään tammikuisena perjantai-iltana.

Mielestäni on hyvä, että meillä Vantaalla on mahdollisuus omaan eläinlääkärin vastaanottoon, josta apua ja hoitoa saa kellon ympäri niitä tarvitseville karvanaamoille. Erityisesti palvelukonsepti, jossa ensineuvot saa helposti puhelimen välityksellä ja konsultointi tapauksesta eläinlääkärin kanssa toimii helposti, on asia, jota arvostan. Mekin saimme päivystysajan samalle illalle, eikä viivästys kiireellisempien tapausten vuoksi raastanut hermojamme – odotusaika pysyi hyvin kohtuullisena ja lääkkeet saimme mukaan saman tien.

Kuntien järjestämistä eläinlääkäripalveluista vastaavat pääasiassa lakisääteiset ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueet. Vantaan kaupungin eläinlääkärin vastaanotto Pakkalassa tarjoaa kokemukseni mukaan hyvät peruseläinlääkäripalvelut ajanvarauksella ja päivystystapauksissa vantaalaisille.

Lemmikkieläinten määrä kodeissa kasvaa koko ajan ja noin 35 % kotitalouksista on joku lemmikkieläin. Tutkimusten mukaan eläimet edesauttavat ihmisten hyvinvointia lievittämällä stressiä ja tuomalla iloa elämään. Onkin hienoa, että me lemmikkien omistajat Vantaalla pystymme tarpeen vaatiessa huolehtimaan omien lemmikkiemme asianmukaisesta hoidosta helposti ja vaivattomasti Vantaan kaupungin eläinlääkäripalveluissa.

Minna Räsänen, Ruskeasanta

Kirjoitus julkaistu Vantaan Sanomissa (18.2.2017)