KAUPUNGINVALTUUTETTU

Tulin valituksin Vantaan kaupunginvaltuustoon kevään 2017 kuntavaaleissa. Kiitos luottamuksesta!

Halu kehittää omaa omaa kuntaa ja asuinympäristöä entistä paremmaksi paikaksi on tärkeää. Vantaalla suuri osa päätöksistä, jotka vaikuttavat meidän kaikkien päivittäiseen arkeen linjataan nimenomaan kaupunginvaltuustossa.

Vantaalaisuus on kasvanut kiinni minuun. Muualta Vantaalle muuttaneena arvostan pääkaupunkiseudun hintavertailussa Vantaata kohtuuhintaisen asumisen ja toimivien lähipalveluiden vuoksi. Seuraan kuitenkin huolestuneena keskustelua terveyskeskusjonojen pituuksista ja lastensuojelun ongelmista. Uskon vahvasti siihen, että lapsiin ja nuoriin panostaminen kannattaa. Tämä tehdään kouluissa, joissa laadukasta opetusta riittävillä resursseilla tehdään turvallisessa ja terveellisessä ympäristössä.

Asuin Vantaalla usean vuoden ajan ensin Vaaralassa. Tuolloin Hakunilan ja Länsimäen asuinalueet palveluineen tulivat tutuiksi. Lähi-Siwa on nyt vaihtunut kauppakeskus Jumboon samalla kuin kerrostalo omakotitaloon kiitoradan katveessa Ruskeasannassa. Asumiseen ja asuinympäristöön liittyvät kysymykset merkitsevät minulle paljon. Aluepolitiikalla ja kaavoituksella on suuri merkitys ihmisten viihtyvyyden lisäämiseen, jonka koen olevan tulevaisuudessa Vantaan keskeisin menestystekijä.

Näillä verkkosivuilla voit tutustua ajatuksiini kaupunginvaltuutettuna ja meidän kaikkien yhteisen Vantaan kehittämiseksi. Löydät minut myös Facebookista, voit tilata uutiskirjeeni ja voit ottaa minuun yhteyttä myös verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.

Voit tutustua ajatuksiini lisää myös kuntavaalien 2017 vaalikoneissa:
YLE
Helsingin Sanomat
Vantaan Sanomat

(sivu päivitetty 10.5.2017)